Automate your Marketing
with Womplify




 
::Under One Roof::

By: Mama Papa n Fahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 02:39 Email | Share | | Bookmark
Warna-warni AidilFitri 1429H

makan-makan..
airmata 1 syawal
mak abah di pagi raya
View all 12 photos...
Salam...hari ni baru ade masa nak upload pic raya nih. Tahun ni Fahim & co lagi-lagi raya kat johor. tak balik kedah pon sbb papa takde coti. tapi dalam pada takde coti, leh plak ari selasa b4 raya tuh papa ponteng x g keje kan papa?ari jumaat tu plak patutnye papa keje. tp x pegi gak sbb papa kata just remote jek dr kampung. pape jek lah kan..

Raya tahun nih sumer adik badik mama mmg turn raya kat johor. so mmg complete lah sumer ade time raya nih. pagi raya tuh, lepas solat raya, kitorang mmg sakan amek gambar. meriah tol time tuh..

raya kedua, plan nk gi beraya ke umah sedara mara. tp cam base, rumah kitorang dh kene serbu dulu ngan sanak sedara. sudahnye seminggu coti kitorang beraya kat pt usop ajelah..layankan tetamu2 yg tak putus2 datang...

kepada kengkawan sumer..rasanya x terlambat lagi nk ucap salam aidilfitri & maaf kalau masih ada salah silap..salam dari kami sekeluarga, Helza+Shah+Fahim

inilah keluarga besar kitorang..


us...


shot by acik boy


airmata di pagi syawal..touching gitu..


not to miss out..my boy::Fahim Amar


suke tgk aksi2 fahim dlm pic nih


mama & sister2


Wednesday, 24-Sep-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
Mystery::tiny wound & bruise

wound & bruise nih kitorang pasan mase ptg jumaat, right after papa fetch fahim dr nurseri. sampai umah je, mama terus call cikgu ida. baselah kan..jawapan sumer nye kate tak tau..
tapi bile tanye fahim "sape buat?". fahim jawab "cikdu(cikgu)". bile mama tanye balik" ida eh?"
fahim jawab lagi"taklah, cikdu buat". maknenye cikgu lagi sorang tuh(mama tatau ape name cikgu tuh). so ari jumaaat nih mama ngan papa dah siap2 nk serang cikgu tuh..wat soal balas..siap la cikgu tuh. kalo dia tak ngaku pon, kite leh baca kan org tuh tipu kite ke tak kan?
sian fahim mama..kot lah fahim nih ala2 nakal sikit, jgn la duk cubit sampai camtuh skali. hancur luluh hati mama ni..






Wednesday, 24-Sep-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
From Cherating With Love

baru sampai..papa kepenatan..
shushu dulu..
abis dah mama..
View all 28 photos...
tak tahan tol title entry kali nih kan??haha...layan..layan..
last weekend papa bawak mama n fahim gi cherating. papa ade keje kat kemaman. tapi papa nak jugak bawak mama n fahim(skali lah kan..jenjalan).mama pon ok kan aje lah..walaupon bulan posa & dah dpt title musafir, tapi kitorang tetap tabah harungi sumer dugaan penat sepanjang perjalanan tuh..ewah. tapi mmg penat gile kan papa. ikutkan ati nk gak bukak posa. tapi mama tgk papa menten jek..alhamdulillah..at last dpt posa dgn jayanye.

sabtu(20/9)
- kitorang sampai impiana cherating kol 130 pm. pastuh rehat2 jap, kol 3 kitorang kuar cari foods untuk fahim. pastuh
terus gi param kat kemaman. then balik resort. petang tuh kuar lagik, sbb papa dah tak sabo2 nk bli kopok lekor. pastuh ingat nk bawak fahim gi pantai..tapi tak sempat sebab fahim dah tertido all the way back to resort, n terus tido sampai esok pagi...

ahad(21/9)
pagi tuh, dlm kol 8 bawak fahim gi pantai. ingtkan macho jer anak mama ni, tp penakut gak. agaknye sbb dia terjatuh kat pasir n ombak kecil dtg kat dia kan..tuh yg amek gamba pon muke serius jek sbb control takut. pastuh kitorang bwk jek dia gi main pool. siap ade anak kambing lagik kat tepi swimming pool tuh. best gak dpt tgk anak kambing sekali-sekala kan.
lepas papa dah siap wat keje, dlm kol 1230 pm kitorang gerak balik bangi. sebelom balik tuh sempat laie gi beli kopok lekor lagi utk buah tgn mak abah kat kg..





Tuesday, 16-Sep-2008 12:53 Email | Share | | Bookmark
Backdated entry::Small celeb for fahim

abeday...to you...(fahim's words)
kakak iman yg always be there
comotsss
View all 8 photos...
location: Pulai Perdana, JB
- we had small celebration for fahim's birthday at tok lan's home.
- fahim was sooooo happy & excited as if he knew that we were celebrating his besday.
- it was a hectic weekend where after celebrating fahim, we turned to kota tinggi for shila's wedding(mama's cousin)
- went back to kl on sunday, right after buletin utama..n arrived bangi at almost 1 p.m
- so tiring kan fahim, papa??


Sunday, 29-Jun-2008 07:35 Email | Share | | Bookmark
pic ramai-ramai..

abaikan ekspresi muke mama tu ye..
time ni ucu dah siap2 pakai baju rasmi kolej kedua um
ini budak yg mmg tak reti duduk diam
View all 15 photos...
pic ramai-ramai ni maksudnye satu family mama sumer together-gether kumpul kat umah mama. cik wa dari jb pon turun bangi kan cikwa.. bukannye ape..adik bongsu mama si ucu anis tu register kat um kan.. so sumer sibuk duk menghantar ucu anis. hehe..um je pon kan..bukannye jauh sgt..

tapi pic kejadian dimana ucu mendaftarkan dirinye mama tak amek pon. sampai2 je ucu dah siap register n dah kemas bilik segala..sempatla mama jenguk jap keadaan bilik kat koleh kedua tuh...mmg agak uzur gak la kan kolej tuh...kabinet pon mama tgk cam nk runtuh je..huhu..

lepas dah wat syarat melawat bilik tuh, kitorang lepak kat umah sewa cik boy(adik mama yg keje kat um gak..huhu..senang la ucu anis kan..ade abg duk kat um gak..). dah siap mkn tido solat segala, petang tuh kitorang layan satey kajang..tapi spoil yg amat, sbb dan2 la wak samuri tutup kedai dia..

so kitorang makan kat medan satey kajang yg satu lg tuh..time nih ucu jek yg takde..sbb ptg tuh basela kan dah start orientasinye..time ni jugakla, kitorang satu family tau yg anwar ibrahim kene tuduhan sodomy lagi...kepada kawan2 sumer, marilah kita berdoa supaya Allah tunjukkan kepada kita, siapa yg benar & sape yg salah..ewah...sadis la pulak..hidup Anwar!! ooops....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net